קרע בגיד הכתף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

12/04/2009 | 09:40 | מאת: עובדיה

אני בגיל 63 ,הולך למכון כושר 3 פעמים בשבוע, לפני כ 3 חודשים החלקתי ובלמתי את עצמי בעזרת כף יד,כתוצאה מזה הרגשתי כאבים בכתף יד ימין,כאשר ראיתי שהכאבים לא עוברים במשך חודשיים,פניתי לאורטופד ששלח אותי לבצע צילום US וצילום רנטגן,הממצאים שנתגלו ב US קרע גדול בסופרה ספינטוס ימין,בצילום אין מה לציין מנח ומבנה שמור בכתף. שאלתי את האורטופד מה גודל הקרע?תשובתו היתה שמבצע הUS לא ציין גודל אלא קרע גדול. קיבלתי הפניה לפיזיוטרפיה לשיפור תנועה וכח שרירים+טנס לכתף. ברצוני לציין שאני מרגיש לפעמים בכאב בזווית מסוימת , אני מבקש להמליץ לי מה לעשות , תודה מראש.

שלום רב. כדי להעריך במדוייק את גודל הקרע יש צורך בבדיקת MRI. על פי ממצאי הMRI ניתן לתכנן ניתוח לתיקון הקרע. דר' רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק