כאבי כתף צד שמאל וכאבי גב

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

08/03/2009 | 16:24 | מאת: אבי .ג

שנה וחצי לאחר ניתוח מעקפים כאבי גב וככתף צד שמאל הקרדילוג שנבדקתי אצלו טוען שהבעיה לא מהלב אלא בעיה אורטופדית לציין אני בן 53 איזה כדור אפשר לקחת כדי לשכך את הכאב

אבי שלום. לא ניתן לטפל בביעה שאתה מתאר ללא הבנה ברורה מהו מקור הבעיה. ולכן יש להבדק ע"י אורטופד ולבצע בדיקות מעבדה או צלומים מתאימים כדי להגיע לאבחנה ורק לאחר מכן להתאים את הטיפול . אתה יכול לקרוא על הסיבות השונות לכאבים בכתף באתר dr-rosenberg.co.il בברכה דר' רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק