התף 7 ראשון לציון

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

01/03/2009 | 20:58 | מאת: הילה

זה כחצי שנה שאני סובלת מכאבים בכתף ימין כמו כן יש לי הגבלה בתנועה.הלכתי לאורטופד נתן לי כדורים אטופן ,לא עזר הזריק לי שתי זריקות קורטיזון בהפרש זמן של כמעט חודש היתה מעט הטבה,אך לצערי לזמן קצר ,יש לציין הכאבים שבו בעקבות תנועה ביד ,מאז אני שוב מטופלת בכדורים ,אך כל תנועה שנעשית ספונטנית הכאב חוזר בחזקה.אני לא יודעת איך אמשיך כככככככככך לתפקד?האם יש פתרון לשיפור המצב? ברצוני לציין שאחרי כל זריקה הגבתי באלרגיה שהתבטאה באדמומיות בפנים שנמשכה מספר ימים.

הילה שלום ראשית אדמומיות בפנים לאחר זריקת סטרואידים לא מהווה סימן לתגובה אלרגית אלא בתופעת לוואי ידוע של תכשיר זה ממכתבך לא ברור מאזה בעיה בכתף את סובלת - בלי אבחנת הסיבה המדוייקת לא ניתן לטפל ביעילות . לכן אני ממליץ לפנות לרופא שעוסק בבעיות כתף לשם האבחנה וטיפול. תוכלי למצא תאור של סיבות שונות לבעיות בכתף באתר dr-rosenberg.co.il בברכה דר' רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק