לייזר רך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

18/02/2009 | 14:31 | מאת: חנה

אמא שלי סובלת מדלקת פרקים ולאחרונה התחלתי לשמוע על טיפולים בלייזר רך (LLLT) הבת של חברה שלי שהיא מתעמלת (ריקוד אומנותי) משתמשת במכשיר לייזר רך ביתי b-cure וזה לטענתה פותר לה את הכאבים במקרים של כאבי שרירים. האם הלייזר הרך מומלץ גם לנשים מבוגרות,אמא שלי היא בת 73? אודה לתשובה בפרום שלכם או אלי למייל האישי [email protected]

שלום רב יעילותם של טיפולים אלטרנטיביים לכאבי מפרקים לא הוכח באופן ברור . זה אומר שלא ניתן לצפות ברמה סבירה של דיוק את יעיעלותו של המכשיר הנ"ל. בברכה דר' רוזנברג

29/03/2009 | 17:45 | מאת: אלונה

שלום לכם, אמא שלי (60) דווקא השתמשה בבי קיור לייזר בדיוק לכאבי ברכיים. אחרי 4 טיפולים עצמיים של 12 דקות כל טיפול - הכאבים חלפו. וזה אחרי שהיא ניסתה המון דברים וסירבה לקחת כדורים. אני לא יודעת מה בדיוק היתה הבעיה הרפואית שלה, אבל הכאבים חלפו, ואני יודעת שגם הרופא מרוצה.

31/03/2009 | 14:20 | מאת: איילת גת

היי, מדוע בעצם לייזר רך נחשב לטיפול אלטרנטיבי? מטפלים בו בבתי חולים?

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק