דלקת פרקים כרונית.

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

03/02/2009 | 13:50 | מאת: יעקב

לד"ר שלום רב. ככל הנראה יש לי דלקת פרקים כרונית בברך ימן ובשני עקבי אכילס. שאלתי היא האם יש אופן טיפול חד פעמי, או על כל פנים טיפול לא ע"י כדורים שיכול למנוע את המחלה , או לרפאות אותה כליל? ועוד: האם הד"ר מכיר רופא מומחה שאני יכול לגשת אליו בעיניים עצומות? תודה מראש ויום טוב!

יעקב שלום לפי התאור שלך לא ניתן להסיק בודאות שיש לך דלקת פרקים כרונית. כדי לברר את הנושא יש לפנות לראומטולוג. אנני נוהג להמליץ על שמות של רופאים במסגרת אתר זה. בברכה דר' רוזנברג

15/02/2009 | 13:38 | מאת: בדיקה

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק