הסתידות ברקמות רכות של כתף שמאלית

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

02/01/2009 | 13:42 | מאת: שולמית עזרא

שלום לך ד''ר ברצוני להבין מה זה המונח "הסתידדות ברקמות רכות של כתף שמאלית ".בעלי התלונן שכואב לו בכתף שמאלית והוא לא יכול להזיז את היד באי רצון מצד הרופאה הוא הצליח להוציא צילום ואז הרופאה אמרה אין מה לעשות זה בגלל התרופות שהוא מקבל .עלי לציין שהוא בן59 בקרוב סובל מסוכרת עבר ניתוח מעקפים +צינתורים 3 .בחור רזה אשמח לקבל תשובה ממך מזה ???תודה ולהתראות שולמית עזרא

שולמית שלום הסתיידות בכתף יכולה לגרום לכאבים חזקים. לא ידוע מהי הסיבה המדוייקת למצב זה אך הוא לא קשור לשום תרופה. הטיפול בדרך כלל הוא ע"י זריקה מקומית של קורטיזון, אשר לא מומלצת לחולי סכרת ו/או טיפול ניתוחי ארטרוסקופי. בברכה דר רוזנברג

21/01/2009 | 11:41 | מאת: משה

חייל כמה ילדים הרגת היום בעזה ?

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק