כאבי כתף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

22/12/2008 | 20:04 | מאת: נאור

שלום, יש לי שאלה, אני מתגורר כיום בארה"ב כתייר ולפני חמישה ימים נהגתי ברכב שלי וכשסיבבתי את ההגה עם יד אחת בצורה מעגלית פתאום במכה אחת הרגשתי בכאב חד בכתף (לא מלמעלה אלא מהצד) באותו רגע זה הרגיש לי כאילו שריר נתפס אך מאז חלפו 5 ימים ויש תנועה אחת מסוימת שפשוט אני לא מסוגל לעשות כי זה ממש כואב... כשאני מזיז את המרפק אחורה ואז מנסה לסובב את היד כלפיי מעלה בצורה מעגלית אני חש כאב ממש חד, עד עכשיו לא פניתי לטיפול רפואי כי ניסיתי להימנע מרוצדורה של בתי חולים וביטוחים האם אתה חושב שזה משהו חמור שעליי להיבדק?

נאור שלום לפי סיפורך קיימת אפשרות של קריעה באחד הגידים העוטפים את הכתף. האבחנה היא בבדיקת אולטראסאונד. בהחלט כדאי ליבדק בברכה דר רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק