חגורת כתפיים "גמלונית"

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

13/07/2008 | 14:27 | מאת: אירית

יש לי ילד בן 14 וחצי. חגורת כתפיים שמוטה כלפי פנים. הליכה גמלונית. מעבר לזה שהדבר לא בריא ולא אסטטי, אם ייצב את עמידתו והליכתו זה ישפר לו את התדמית לחלוטין. ברצוני לברר על מאמן כושר אישי עם שילוב אימון "קווצינג" אשמח לקבל מידע תודה אירית

אירית שלום כתפיים שמוטות בגיל ההתבגרות יכולות להיות סימן לעקמת בגב אשר מופיעה בגיל זה. לכן חשוב מאד לבדוק את מצב הגב ובהקדם. ישנן מרפאות יעודיות העוסקות בעקמת בגב במתבגרים ואני ממליץ לפנות למרפאה מסוג זה. בברכה דר' נחום רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק