MRI עמוד שידרה ,CRP ,ESR,PTH האם חשד למיאלומה?

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

13/07/2008 | 10:12 | מאת: מירי

שלום רב תוצאות בדיקות דם CRP 62 הטווח הגבוה עד ל -5 ESR - 53 הטווח הגבוה עד ל - 20 בבדיקת ראומטולוג לדעתו אין בעיה של דלקת פרקים מכיוון שאין בעיה של הזזת הידיים והרגליים א. בבדיקת MRI עמוד שידרה גבי - עקמת עקב התחברות של חוליות , בדיקת דם ל - PTH תוצאה של - 106 הטווח הגבוה עד ל -70 האם מראה תוצאות בדיקות הדם וכן בדיקות עמוד שידרה על בעיה בעצמות עצמן ? אני רוצה לציין כי אני סובלת מכאבים קשים בגב ובצלעות , כמו כן בבדיקות ממוגרפיה - הסתיידויות, במשפחה סרטן שד - האמא נפטרה , הדודה חולה במחלה , האם כל ממצאים אלו מעלים חשד למחלת מיאלומה ? או סרטן שד ? בתודה

מירי שלום. את מתארת בעיה מורכבת של כאבי גב , צלעות ובדיקות דם המראות תהליך דלקתי כללי בגוף. האתר הנוכחי עוסק בבעיות יחודיות של מפרק הכתף והמרפק, כפי שהוגדרו מטרותיו. מכיוון שתלונותיך הם לא במסגרת דיון האתר לא אוכל להתייחס אליהן. בכל מקרה אני ממליץ שרופא המשפחה שלך ירכז את כל המידע ויפנה אותך לברורים מתאימים. בברכה דר' נחום רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק