דלקת בכתף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

01/12/2008 | 22:24 | מאת: יוסי

שלום וברכה לפני כשנה אימצתי את היד בצורה ממושכת ו"חטפתי" דלקת בכתף. השתדלתי לא לאמץ את היד, וזה אכן עבר.ומאז זה חזר לי כמה פעמים. כיום,אני סובל מכאבים אפי' בפעולה כמו כתיבה וכד',ושאלתי היא, מה אני צריך לעשות בשביל להתנקות מהדלקת ? זה חוזר שוב ושוב וכל פעם בעצמה יותר חזקה?!! אודה לכם מראש,על התשובה. -יוסי.

יוסי שלום. "דלקת" זהו מושג כללי מאד. צריך לברר מהי טיבה של הדלקת ועל פי האבחנה לקבוע את הטיפול. מומלץ בשלב ראשון להבדק ע"י אורטופד כתף ולבצע צלום רנטגן של הכתף ובדיקת אולטראסאונד של הכתף. בעקבות כך יהיה אפשר לתכנן את המשך הטיפול. בברכה דר רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק