פריקות כתף:קרע בslap

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

22/11/2008 | 14:53 | מאת: נדב;

שלום רב, הנני חייל במערך הלוחם בחייל התותחנים כרגע אני משרת שנתים וארבעה חודשים בצהל. בתחילת השירות פרקתי את כתפי לא בוצע פיזוטרפיה לא סיפוח לרמ 2 ולא כל טיפול נורמלי אחר! לפני כמה חודשים פרקתי שוב את הכתף במשחק כדורסל הכאבים חזרו ,הומלץ על פיזותרפיה בת 6 טיפולים שלא כל כך עזרו וסיטי ארטרו כתף. תוצאות הסיטי הראו שיש חשד לקרע בSLAP ,שאין לי מושג מה זה אומר. מה ההשלכות של זה? לגבי פרופיל?המשך שירות?ניתוח ?וכד'. אשמח לקבל תשובות במהרה והיות הנני חוזר לצבא מחר...

נדב שלום לגבי פרופיל רפואי בצבא הנני מנוע מלענות לך במסגרת אתר זה. נגע מסוג SLAP זהו קרע חלקי בגיד הביצפס בתוך הכתף ובסמוך לעצם השכמה. יש סוגים של הקרעים הנ"ל שדורשים טיפול ניתוחי - לכן אני ממליץ לפנות לאורטופד כתף שיעריך את מצבך ויקבע את צורת הטיפול. בברכה דר רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק