פריצת דיסק בצוואר

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

13/11/2008 | 09:11 | מאת: רונית

שלום רב, לפני כשבועיים נפלתי במקום עבודתי על האגן והגב- לאחר שעשיתי MRI גילו קרע בחוליה 7 בצוואר. אני סובלת מכאבים חזקים ואנני מסוגלת לעבוד- שלחו אותי לבצע קיבוע אולם אני מאוד חוששת. רציתי לדעת האם ישנה דרך אחרת מלבד ניתוח לפתור את הבעיה? שמעתי על טיפול בגלי רדיו שצורבים את העצבים במקום, האם זה יכול לעזור ולא לגרום נזק בעתיד? בתודה, רונית

רונית שלום האתר הנוכחי דן במחלות כתף ומרפק בלבד ולכן לא אוכל לענות על שאלתך. דר רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק