מכה במרפק

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

10/11/2008 | 22:02 | מאת: ליאת

שלום דר', אתמול בערב קיבלתי מכה חזקה מהתנגשות עם מדף במרפק ימין באזור שקרוב לגוף. המרפק מאוד כאב לי והיד הייתה חלשה כמה שעות. שמתי קרח על המרפק מיד אחרי המכה. היום כבר אין לי מגבלה בתנועה ואני לא מצליחה לראות סימן חיצוני כלשהוא למכה, אבל מישהו בטעות נגע לי במרפק וזה כאב נורא, כמעט כמו בעת קבלת המכה. האם אני צריכה לשים תחבושת אלסטית? או משהו אחר? תודה, ליאת.

ליאת שלום. ראשית צריך לוודא שלא נגרם שבר באזור החבלה ולכן יש לעשות צלום רנטגן המכוון למרפק. דר' רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק