שבר בעצם הבריח

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

09/11/2008 | 20:25 | מאת: ענת

שלום רב,בצילום רנטגן שעבר בני בן ה-9 נמצא שבר באמצע הקלויקולה עם חפיפה של כ-1.5 ס"מ.בבית החולים החליטו על קיבוע רגיל.בהתיעצות עם אורטופד נוסף הומלץ על קיבוע שמיניה.מה ההבדל בין שני סוגי הקיבוע לגבי איחוי השבר ומה מומלץ. אודה על תשובה מהירה.

ענת שלום. מקובל לחשוב שחבישת "שמיניה " עוזרת לשחזר טוב יותר את השברים בעצם הבריח אך אין הוכחה חד משמעית בקשר לכך. אני ממליץ לפעול על פי המלצות של הרופא המטפל. בברכה דר' רוזנברג

12/11/2008 | 12:14 | מאת: אפרת

שלום ענת לגבי עצם שאלתך איני יודעת לענות אך לגבי השבר בעצם אני ממליצה לך על מוצר טבעי בשם וונדר מומיו שיעיל מאד לאיחוי חיזוק ובניית עצמות אומרים שנטילת הוונדר מומיו מזרזת את משך איחוי העצם עד ל50% מהזמן המשוער אני רכשתיו בבית מרקחת אפרת

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק