ניתוח לתיקון בעיית TENNIS ELBOW

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

03/11/2008 | 20:48 | מאת: עופר

שלום רב, סובל מבעיית מרפק טניס מזה שנתיים עם כאבים בתנועה עד כדי כאבים בקיפול ומתיחת יד ימין. עברתי הזרקה למרפק (פעמיים) שלא עזרה, טיפול פיזיוטרפיה וSHOCK WAVE שלא עזרו. הומלץ על ניתוח לשחרור הבעיה במרפק. האם זהו הפיתרון האחרון? מה סיכויי ההצלחה? תהליך השיקום ? תודה. עופר

עופר שלום אכן בעקבות כשלון הטיפולים השמרניים שתיארת ובתום שנתיים של כאבים הפתרון היחידי הוא ע"י ניתוח. סיכויי החלמה לאחר הניתוח הם 80-90% זמן החלמה חודשיים שלושה בברכה דר' רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק