מיפוי עצמות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

20/10/2008 | 16:09 | מאת: נעם

שלום רב, בת 60 סובלת כחצי שנה מכאב חזק בכתף שמאל ונימול קל. לאחר צילום רנטגן בו נרא מבנים ציסטיים בראש ההומורוס הופנתי על ידי אורטופד מטפל למיפוי עצמות. אלו הם הממצאים: לא הודגם ריכוז פטולוגי,דגש קל ביותר בD2. סקוליוזיס מותני מתון. שינויים אוסטוארטרוטיים מתונים בשורש כפות הידיים. אןדה לך בהבנת ממצאים אלו. בתודה מראש והרבה בריאות וחג שמח

שלום רב. לגבי ההבנה הכללית של משמעות הממצאים שבבדיקת המפוי עצמות את צריכה לדון עם הרופא שהזמין את הבדיקה. לגבי המשמעות של הבדיקה בהקשר לבעיתך בכתף לא ניתן להסיק ממנה על קיום תהליך זהומי חריף או חבלתי חריף באזור הכתף. בברכה דר' רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק