שימוש במכשירי שיאצו

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

06/10/2008 | 10:13 | מאת: רויטלל לוי

לצוות שלום, הנני בת 47 לפני 8 שנים התגלה אצלי בשד ימין ציסטה שאובחנה בשם BREAST CA IN SITU , OBSERVATION - PATIENT UNDER OBSERVATION עברתי ניתוח עברתי 3 הקרנות לצורך הגנה ולקחתי במשך 5 שנים טמוקסי. שאלתי היא האים המחלה יכולה לחזור כתוצאה מטיפולים כמו מסג' רפלקסוגלוגיה או כל טיפול במכשירים שנמכרים היום בחנויות. תודה

שלום רב. האתר הנוכחי עוסק במחלות כתף ומרפק בלבד. נא להפנות את שאלתך לאתר אשר דן בנושאים בתחום האטונקולוגי. בברכה דר' רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק