ניתוח ארטרוסקופי

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

04/10/2008 | 22:20 | מאת: ליעד אוסטר

דוקטור נחום רוזנברג שלום, לפני כחודשיים עברתי ניתוח ארטרוסקופי בכתף למניעת פריקות חוזרות, אני עתיד לעבור צו ראשון וברצוני לדעת מהו מספר סעיף הליקוי (לפי רופא צבאי) של הניתוח שעברתי, וזאת על מנת שאוכל לדעת מהו הפרופיל שאקבל. (אולי תוכל להיעזר ברופא שעובד עם הצבא, או להפנות אותי אילו, זה חשוב לי) תודה מראש ליעד!

שלום רב. סעיפי ליקוי צבאיים לקביעת פרופיל רפואי בצה"ל זהו מידה חסוי ולא מקובל לפרסמו ברבים. בברכה דר' רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק