כאבי צואר-

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

04/10/2008 | 22:09 | מאת: טל

כאבי צואר אני סובלת מכאבי צואר כבר יותר מחצי שנה האורטופד הפנה אותי לצילום רנטגן ולאחר מכן סיטי . הבנתי שהבדיקות יצאו תקינות. אני בת 18 ומתגייסת בעוד חודש . הטיפול בפיזיוטרפיה בשיטת מקנזי לא עוזרת לי אני מנוטרלת לחלוטין ומתפקדת רק אם אני לוקחת כדורים.. חשבתי שזה יעבור לי עד הגיוס .אנא האם יש טיפול נוסף מועיל יותר.. אודה לעזרתך המהירה.

טל שלום. הפורום הנוכחי דן רק בבעיות של כתף ומרפק. אני מציע לפנות עם השאלה לגבי הפרעות בצואר לפורום אחר שמתאים לכך. בברכה דר רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק