דלקות פרקים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

07/07/2008 | 10:35 | מאת: מתן

שלום,שמי מתן ואני בן 25. אני מתאמן מספר שנים בחדר כושר עם משקולות כבדות מאוד אך לעיתים קרובות נוצרות לי דלקות במפרק כף היד ובכתף. בכל פעם אני מחכה זמן רב לתור לאורטופד רק בכדי שיתן לי את אותן הוראות - הפניה לפיזיוטרפיה(שמנסיוני הארוך כלל לא עוזרת לי למרות משך הטיפולים הארוך והמייגע) ורושם לי וולטרן שגם כן כלל לא מטיב את המצב. הייתי רוצה לקבל מכם המלצה לתרופה הכי טובה עם התוצאות הכי מהירות שיש כיום בשוק לטיפול בדלקות פרקים ושיקום האיזור המודלק בזמן המינימלי (וכסף הוא לא מאפיין פה) על מנת שאוכל לחזור ולהתאמן בהקדם האפשרי. תודה מראש.

מתן שלום כאבים במפרקים ובגידים בעקבות הפעלה מאומצת של גפיים לא ניתנים לטיפול ע"י תרופות אלא רק ע"י התאמת תכנית אימון אישית, אשר מתבססת על חימום יעיל והדרגתיות. כדאי להתיעץ עם מאמן כושר בנושא הנ"ל. לא מומלץ להשתמש בתרופות לשם הורדת כאבים עם חזרה מקבילה לאימון מאומץ מכיוון שיכול להגרם נזק בלתי הפיך לגידים ( כמו קרעים למשל) ומפרקים ( שחיקת סחוס מפרקי). בברכה דר' נחום רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק