כאבים ובצקות בזרוע שמאל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

26/09/2008 | 19:43 | מאת: DANA

עברתי השתלה של קוצב לב לפני 6 חודשים ומאז יש לי כאבי תופת בזרוע שמאל בצקות שללא פקקת הרופה אומר שהבצקות לא קשורות לניתוח הייתי גם אצל אורטופד וכיררוג והם לא יודעים ממה זה פניתי כמה פעמים לבית החולים בנהריה שבוא הושתל הקוצב וגם שם נאמר לי שזה לא מהקוצב אני מבקשת את עזרתכם אם תוכלו להפנות אותי או לייעץ מה לעשות

שלום רב אם הכאב אכן לא נובע מהקוצב עצמו יש לחפש את הסיבה במפרק הכתף או בצואר. לשם כך יש לפנות לבדיקת אורטופד אשר ינסה למקם יותר מדוייק את אזור הבעיה ולבצע בדיקות וצלומים בהתאם להשארה הראשונית. בברכה דר' רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק