נגישות
נגישות

ניתוח נכשל?

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

05/05/2010 | 10:15 | מאת: שמעון

שלום. לפני כ 15 שבועות עברתי אורטוסקופיה להסרת הסתיידויות בכתף,לאחר הניתוח עשיתי פזיוטרפיה ,קיבלתי זריקה לתוך המפרק וקיבלתי אתופן וארקוקסיה מס פעמים .אולטראסאונד לפני ניתוח,supraspinatus הסתיידויות לרוחב 1.8 סמ ולסיכום סימני דלקת מסויידת בגידי השרוול המסובב.אתמול ,לאחר תלונות לרופא המשפחה על כאבים ונפיחות באזור עצם הבריח הופנתי לאולטראסאונד ונמצא,supraspinatus סמוך למוצא הודגמו הסתיידויות גסות הגיד,עד כמה שניתן לדון-הגיד המשכי...סיכום הסתיידויותssp. אני מאד מודאג מהתוצאה אעפ שאיני רופא תוצאות הבדיקה מראות על בעיה רצינית.האם ישנה אפשרות שנוצרו הסתידויות בזמן כה קצר ? האם חלה תקלה במהלך הניתוח ? להבנתי ולהרגשתי הפיזית ,ישנה בעיה גדולה וחמורה יותר מלפני הניתוח!!!לפני הניתוח היו לי כאבים מדי פעם לאחר מאמץ והיו נעלמים תוך מס ימים ,כרגע הכאב קבוע בפעולות מסויימות ואינו משתפר כלל . אבקש דעתך המקצועית תודה

לקריאה נוספת והעמקה

זמן השקום לאחר ניתוח ארטרוסקופי לטיפול בהסתיידויות בכתף הוא כ6 חודשים. רק אם הכאבים ממשיכים מעבר לתקופה הזאת ניתן ליחס זאת למצב קודם. בדרך כלל בניתוחים מסוג זה ההסתיידויות עצמם לא מוצאות בשלמותם וזה בדרך כלל לא משפיע על תוצאות הניתוח. לגבי ההסבר לכך אני מציע לפנות למנתח שטיפל בך.

09/05/2010 | 18:08 | מאת: שמעון

דר רוזנברג שלום.בהמשך לתשובתך ,ביקרתי היום אצל הרופא ותשובתו היתה שלא מוציאים בדכ את הכל כדי לא לפגוע בגיד,במצב שלי הוא ממליץ להמשיך בהידרותרפיה וזריקה במרפאת כאב ובעוד כחודש לערוך אולטראסאונד חוזר אך אצל הרופא שערך את הבדיקה לפני הניתוח עם השוואה ביינהם.במידה שיש עדיין היסתיידויות עם כאבים חזקים מומלץ ניתוח חוזר עם "ניקוי" יסודי יותר. אבקש דעתך תודה

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק