הסתיידות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

02/05/2010 | 12:52 | מאת: שרון

סובלת מבעיית הסתיידות ביד כבר 4 שנים מבדיקת אלוטרסאונד הראה שיש לי דלקת מסויידת 13מ"מ מה אפשר לעשות ניתוח או גלי הלם? תודה

ניתן לנסות זריקה מקומית לכתף של סטרואיד ואם זנה לא יעזור הטיפול היעיל הוא ניתוחי בגישה ארטרוסקופית. יתר הטיפולים יעילותם לא ברורה דיה.

04/05/2010 | 22:46 | מאת: מומי

עברתי ניתוח לפני 3.5 חודשים ולא עזר כלום !!! כאבים חזקים יותר ובבדיקה חוזרת התברר שיש עדיין הסתיידויות רבות. אם בכל זאת ניתוח אז רק אצל מומחה ידוע . לבדוק היטב !!!

05/05/2010 | 08:35 | מאת: שרון

לגבי ניתוח אני משתדלת לא לעשות שכן עכשיו אני אתחיל טיפול גלי הלם האם זה יעזור? למרות שאמרו לי שיש לי די הרבה הסתיידות

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק