נגישות
נגישות

קרע בכתף ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

18/04/2010 | 11:27 | מאת: שרון רמדיד

0000054שלום דר. רוזנברג אני בת 65. במשך שנתיים (לאחר נפילה ואבחון של בורסה) קבלתי סטרואידים לשיכוך הכאבים ורק עכשיו אובחן קרע מלא ב-SUPRASPINATUS . אני עסוקה בנסיעות רבות לחו"ל ואין לי זמן לניתוח או פיזיו. אלא בעוד כ-6 חודשים. השאלה היא: בהנחה שאני יכולה לסבול עדיין את הכאבים וההגבלות, האם יחמיר המצב אם אחכה לטיפולים/ניתוח עוד 6 חודשים? ואם כן, האם עדיין אפשר יהיה לתקן את הקרע אז? תודה שרון

לקריאה נוספת והעמקה

לא ניתן לנבא האם הקרע יתרחב. זה תלוי באיכות שולי הגיד ובמאמצים שאת מבצעת

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק