קרע בכתף ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

18/04/2010 | 11:27 | מאת: שרון רמדיד

0000054שלום דר. רוזנברג אני בת 65. במשך שנתיים (לאחר נפילה ואבחון של בורסה) קבלתי סטרואידים לשיכוך הכאבים ורק עכשיו אובחן קרע מלא ב-SUPRASPINATUS . אני עסוקה בנסיעות רבות לחו"ל ואין לי זמן לניתוח או פיזיו. אלא בעוד כ-6 חודשים. השאלה היא: בהנחה שאני יכולה לסבול עדיין את הכאבים וההגבלות, האם יחמיר המצב אם אחכה לטיפולים/ניתוח עוד 6 חודשים? ואם כן, האם עדיין אפשר יהיה לתקן את הקרע אז? תודה שרון

לא ניתן לנבא האם הקרע יתרחב. זה תלוי באיכות שולי הגיד ובמאמצים שאת מבצעת

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק