קרע בגיד הכתף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

13/04/2010 | 20:06 | מאת: ראובן

שלום ד"ר רוזנברג. לפני כשנה הייתה לי תאונת עבודה ובעקבותיה התגלה גיד קרוע בכתף ימין כ 0.7 מ"מ ב - RT SSP . והוענק לי מבטוח לאומי 10% נכות לצמיתה . בעקבות הגבלה והחמרה נוספת בתנועות הכתף , עשיתי שוב u.s והתברר שיש לי קרע שלם מסיבי ביותר מ 2.5 ס"מ ב SSP . שזה החמרה בכ 350% . ושאלתי היא האם החמרה זו יכולה להוסיף לי אחוזי נכות במל"ל וכמה לדעתך זה יכול להוסיף? בתודה מראש ראובן

הפורום הנוכחי לא דן בתביעות של נכות. באופן כללי הנכויות נקבעות בעיקר על הפרעה תפקודית ולא על ממצאים בבדיקות.

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק