נקיעה חוזרת של הכתף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

09/04/2010 | 02:00 | מאת: ערן

ערב טוב , לפני כשנה עשיתי תאונת עבודה בנפלתי במדרגות כאשר הגוף עף לכיוון אחד וכתף שמאל נמשכה אחורה. לאחר US ורנטגן לא נמצאו ממצאים פתולגיים היכולים להצביע על שבר או קרע. הפסקתי להתאמן עקב כך באימוני כח המאמצים את הכתפיים אך בסה"כ הרגשתי בסדר. העניין הוא , שבשלושת החודשים האחרונים הופיעה תופעה מוזרה . אני משחק כדורסל באופן קבוע , וכל פעם כאשר אני עושה תנועה חדה עם יד שמאל אני מרגיש כאב חד בכתף והרגשה שהכתף ננקעת וחוזרת לאחר מכן למקום . הכאב הוא כאב עצום אשר חולף לאחר מס' ימים ואינני יודע ממה זה נובע. זו תופעה שחוזרת על עצמה מס' רב של פעמים כמעט בכל תנועה של הכתף בזמן מאמץ. אשמח להתייחסותך, ערן.

נראה שמדובר בתת פריקות של הכתף. אני ממליץ לבדוק את הסיבה. תוכל לקרוא על הסיבות השונות לפריקות בכתף באתר dr-rosenberg.co.il אני ממליץ לפנות להמשך הברור לאורטופד

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק