כאבים בכתף כתוצאה מקור

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

06/04/2010 | 21:42 | מאת: יוסף

לפני מס' שנים עברתי ניתוח ארטרוסקופי בכתף ימין כתוצאה מפריקות כתף. למרות שהכתף לא חזרה לתפקוד מלא (ישנם שרירים שעדיין חלשים וישנה הגבלה מסויימת בתנועה וקשה להרים משקלים אפילו לא כבדים) אך הדבר המטריד ביותר הוא שבזמן מזג אויר קר או הפעלת מיזוג קר ישנם כאבים עזים בשכמה ימין דבר הפוגע בתפקוד באופן משמעותי. ניסיתי כל מיני לבושים חמים -לא נח ולא עזר נ.ב כפי הידוע לי חיזוק הרצועות הי'ה באמצעות סיכות המתמוססות לאחר זמן כך שאין מתכת בכתף עצמה

בעיות בגידים בדרך כלל גורמות לכאב בחשיפה לקור. אין טיפול שיכול לעזור בבעיה פרט מלהשמר מחשיפה לקור.

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק