כאבים במרפק ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

03/04/2010 | 12:53 | מאת: גל

שלום רב וחג שמח, מזה מספר שבועות אני סובל מכאב (דרגות כאב משתנות) במרפק ימין בעיקר בעת הפעלת לחץ חיצוני עליו. אזור הכאב הינו 'אולקרנון' - OLECARNON (הסתייעתי בויקיפדיה כדי לזהות את השם של "הצופציק של המרפק"). יש לציין שאני משחק סקווש באופן קבוע וכי אין הכאב תוצאה של מכה פתאומית שקיבלתי באיזור. ברצוני לדעת האם זה סימפטום של 'מרפק טניס' ומה הטיפול המומלץ. בברכת חג שמח, גל

שאלותיך נוגעות לממצאים פיסיקליים ולשם כך אתה צריך לפנות לבדיקת אורטופד. מתאורך לא ניתן להסיק בברור מהו מקור הבעיה.

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק