יחסי מין והריון קריסטל מת

דיון מתוך פורום  התמכרות

16/09/2012 | 00:49 | מאת: אנונימי

האם עקב שימוש בקריסטל מת בחורה יכולה למצוא את עצמה ממש פתוחה למין וסטוצים?? עוד שאלה: בחורה כבר לא משתמשת בקריסטל יותר מ3 שנים והיא בת 24 איזה בדיקות לעשות?? האם משהו נפגע בזיכרון? האם זה יכול לפגוע בהריון??

19/09/2012 | 10:19 | מאת: אינה ארצי

שלום רב, אין לי תשובה חד משמעית. יש הרכב אנושי גם בשימוש בסמים. אנני יכולה לשלול או לחזק את חשדות וחששות שעולות סביב הגילוי של השימוש בסמים. כל מקרה לגופו. עם זאת, אני מבינה שהדבר השפיע מאוד על שניכם, מומלץ, לפנות לכמה שיחות לאוורר את החששות. בהצלחה

מנהל פורום התמכרות