מכור לאוקסיקונטין- הפסיכיאטר ממליץ על ..

דיון מתוך פורום  התמכרות

11/09/2012 | 23:04 | מאת: גלעד

שלום רב , אני מכור לאקסיקונטין , בסביבות 30 מ"ג ליום . אציין שאת האוקסי אני מקבל מרופא אורטופד . עקב התנהגות קצת אלימה והתפרצויות פניתי לפסיכיאטר והסברתי לו את המצב ואת ההתמכרות , הפסיכיאטר המליץ על טגרטול בשביל למנוע את ההפרעה הדו קוטבית אך מאידך הוא רוצה שאפסיק עם האוקסי כי זה לא משתל ביחד . הואגם טוען שהטגרטול ירגיע אותי ולא יכניס אותי למצב של "קריז" . האם כך הדבר ? האם הטגרטול אכן ירגיע אותי ולא יהיו לי תופעות של קריז ? תודה רבה .

11/09/2012 | 23:27 | מאת: אינה ארצי

שלום רב, הנך צריך לקבל ייעוץ מרופא, רצוי נרקולוג או פסיכיאטר שמתמחה בתחלואה כפולה. בהצלחה

מנהל פורום התמכרות