סיוע לאבא שלי

דיון מתוך פורום  התמכרות

10/09/2012 | 20:46 | מאת: א.א.

היי, אני בבעיה רצינית, אבא שלי נוהג לשתות, בזמן האחרון זה הפך לבלתי נסבל, הוא כבר לא שולט בזה, הוא לא מודע לעצמו ולא מוכן לטפל בעצמו, מבטיח כל פעם מחדש שלא ישתה עוד ולא עומד בהבטחתו... קרוב משפחה שכנע אותו ללכת לגמילה מסוג של כמה שעות וזהו, הוא החזיק בדיוק שישה ימים ללא אלכוהול, ואז פשוט היה לא התקף שהיה חייב לשתות, ומאז לא מפסיק... אולי ליום אחד וחוזר שוב, אנחנו כבר לא יודעים איך להתמודד עם זה, הוא מסוגל לעלות על ההגה במצב שכרות, הוא הופך לעצבני במיוחד, מחפש סיבות לזעם שלו כל הזמן, אנחנו פשוט אבודים ולא יודעים איך להתמודד עם המצב... כולם כבר באפיסת כוחות, חייבת את עזרתך במתן סיוע או יעוץ איך ניתן לשכנע אותו לטפל בעצמו איך להביא אותו למצב שהוא פונה לטיפול ומודע למצב??? אשמח לתשובתך המהירה. תודה

11/09/2012 | 23:36 | מאת: אינה ארצי

שלום, אתם יכולים (ומומלץ) להגיע לשיחה אצל איש מקצוע ויחד איתו לבדוק פתרונות, כיצד לגרום לאביך לקחת את עצמו בידיים. נראה שאתה במצוקה, אך לצערי אנני יכולה לבנות ולהמליץ על דרכי פעולה. צריך לבנות מערכת שתגרום לו להשתנות. אפשר לפנות לייעוץ: לעמותת "אפשר",לרשות המקומית או לאיש מקצוע אשר מתמחה בהתמכרויות

מנהל פורום התמכרות