הוסטל

דיון מתוך פורום  התמכרות

01/09/2012 | 21:19 | מאת: מרי

הי אינה! חבר שלי לשעבר נמצא בהוסטל שלב אחרון בגמילה .היה בקהילה (מלכישוע).מה בדיוק סדר היום שם?.הוא עובד וידוע לי שיש שם גם פסיכולוג קליני. עוד שאלה תקופת השהייה בהוסטל אמורה להיות חצי שנההוא כבר עבר אותה מזמן .למה לדעתך האריכו לו אותה? חשוב לציין שהוא עדיין "עציר" מבחינה משפטית .ואני מתעדכנת דרך מערכת נפגעיי עבירה במועדיי הדיון .האם יתנו לו עונש אחרי הגמילה ,בגין העבירות שביצע או לא?

02/09/2012 | 14:58 | מאת: אינה ארצי

מרי שלום, לצערי התשובות שאני יכולה לתת לך, הם בגדר ספקולציה בלבד. אני ממליצה לפנות לקהילה עצמה ולהתעניין בנהלים המקובלים שם. גם על שיקוליו של השופט לא אוכל לענות, נקווה שבן זוגך עשה את התהליך עבור עצמו ולא על מנת לקבל הקלה בעונש. בהצלחה

02/09/2012 | 22:10 | מאת: מרי

הי! אני מניחה שאת צודקת ודעתי איתך מה גם שכתבתי מכתב מפורט לתביעה .זה לא מקרה קלאסי של מתמכר ,ששובר קריז זה יותר התמכרות בגין פוסט טראומה .הוא כלל לא יוצא לסופ"ש וזה מהן חלופת מאסר עבורו.מה גם שאין לא משפחה בארץ.הוא לא בן זוגי ואני זאת שהגשתי נגדו תלונה בגין אל"מב. מדברייך הבנתי שהם מספיק חכמים לקלוט את הבעיה שלו ולכן בהמלצת קצינת מבחן לא מקלים בתהליך(פיילוט סמים).

מנהל פורום התמכרות