התמודדות עם מכור

דיון מתוך פורום  התמכרות

15/08/2012 | 22:05 | מאת: עינת

שלום, אחי בן 23 מכור לסמים קלים ואלכוהול. כבר שנה אנו מנסים לשכנע אותו לפנות לטיפול ללא הצלחה. לאחרונה הוא חווה מצבים של הזיות והתמוטטות עצבים בהם מאיים לפגוע בעצמו גם במצב שפוי. ניסינו לפנות לעזרה מקצועית כדי לאשפז אותו אך הבנו שדרוש צו בית משפט. כל יום הוא כפצצה מתקתקת. מה אלינו לעשות?

20/08/2012 | 10:23 | מאת: אינה ארצי

שלום, נשמע שדרך שלכם הינה נכונה ביותר. כדאי להוועץ בבריאות הנפש בעיר מגוריכם או פסיכיאטר שמתמחה בתחלואה כפולה. אפשר ליצור איתי קשר 0524777174

מנהל פורום התמכרות