אמא שלי מכורה לאלכוהול

דיון מתוך פורום  התמכרות

24/07/2012 | 00:47 | מאת: ד

שלום רב. אמא שלי שותה המון...כל זה התחיל מבעיות בזוגיות והדרדר למצב גרוע ביניהם ועם הזמן היא שתתה יותר ויותר... התחילה בוודקה, יכלה לסיים בקבוק לבד בשביל לברוח מהבעיות והיום מספיקה לה כוס בירה והיא ממש שיכורה. זה הביא אותה גם למצב נפשי ממש גרוע!!! לא יודע איך לעזור...

25/07/2012 | 12:48 | מאת: אינה ארצי

שלום רב, אמך זקוקה לעזרה של איש מקצוע. אפשרליצור קשר עם יחידה לטיפול בהתמכרויות ברשות המקומית או עמותת "אפשר". אם פונים לטיפול פרטי, יש להקפיד כי המטפל מתמחה בהתמכרויות בהצלחה

מנהל פורום התמכרות