השתתפות בכתבה לתכנית לילה כלכלי- המגזין

דיון מתוך פורום  התמכרות

15/07/2012 | 16:53 | מאת: דנה

שלום רב, שמי דנה ואני תחקירנית של התכנית "לילה כלכלי" בערוץ 10. אנחנו בשלבים התחלתיים של כתבה העוסקת בתופעת ההתמכרות למסחר יומי בבורסה/ התמכרות למסחר במט"ח ואנו מחפשים אנשים שיהיו מוכנים להתראיין במסגרת הכתבה (כמובן בעילום שם וטשטוש פנים מוחלט). אם חוויתם את הנושא על בשרכם, עברתם תהליכי גמילה או שאתם נמצאים בהליך כזה והייתם מעוניינים לשתף אותנו, אשמח שתצרו איתי קשר לטלפון 054-2200579.

24/08/2012 | 00:07 | מאת: שי

אני צריך את עזרתך-איך אני יוצר קשר להשאיר פרטים בקשר לחיפוש עבודה אני פשוט לא מוצא ובתוכנית אמרו שאפשר ליצור קשר או להשאיר פרטים אשמח בעזרתך

24/08/2012 | 00:07 | מאת: שי

אני צריך את עזרתך-איך אני יוצר קשר להשאיר פרטים בקשר לחיפוש עבודה אני פשוט לא מוצא ובתוכנית אמרו שאפשר ליצור קשר או להשאיר פרטים אשמח בעזרתך

26/08/2012 | 10:27 | מאת: דנה

תכנס לדף הפייסבוק של לילה כלכלי ותשאיר הודעה שם

מנהל פורום התמכרות