אח מהמר

דיון מתוך פורום  התמכרות

08/07/2012 | 08:20 | מאת: נועה

שלום אינה, לאחרונה גילינו שאחי נשוי + 2 מהמר במכונות מזל, ווינר, טוטו וכו' (ברמה מאוד כבדה) וצבר חובות של 100,000 ש"ח לא כולל החובות שיש לו עבור משכנתא, הלוואות לבנק וכדומה. כאשר אישתו התעמתה מולו אמר שהוא מודה ומוכן לטפל בבעיה ובהתמכרות. הוא עדיין לא החל בטיפול ואישתו סגרה את היכולות שלו להוציא כספים ומקציבה לו מידי יום את הסכום הדרוש לו (נסיעות, אוכל, סיגריות) לפני כשלושה ימים התברר לה כי בכסף שהקציבה לו שלח טופס הימורים (בסכום קטן של 17 ש"ח) מובן כי כעסה עליו מאוד וביקשה לסלקו מהבית. האם התגובה שלה קיצונית? האם כן כדאי לנהוג ביד כל כך קשה למרות שעדיין לא עבר טיפול? מה לעשות? איך לנהוג? אודה לתשובתך.

09/07/2012 | 09:58 | מאת: אינה ארצי

נועה שלום, ראשית תגובתה של אישתו של אחיך - גיסתך, היא הצבת גבול. וזה הצעד היחיד שיכול לגרום לאחיך להתעשת ולהכנס לתהליך - להשתלב בטיפול והעיקר לקחת החלטה אמיתית. אח שלך מכור ומכור תמיד ימצא פרצה. רצוי לכל המשפחה תתגייס. אם את רוצה להרחיב 0524777174 יום טוב

14/07/2012 | 22:25 | מאת: שמשכחולה

לכל המעוניינ/ת קבוצה לגמילה מהימורים בפרומט AA ו NA ללא תשלום בגבעתים מי שרוצה להפסיק להמר מוזמן להגיע לרחוב משמר הירדן 18, גבעתיים. הקבוצה מגוונת ופועלת על פי עקרונות 12 הצעדים. גברים ונשים בכל מעמד, דת, מין וגיל שרוצים להפסיק להמר. שעות הפעילות: יום ב': 19:30-21:00 יום ד': 19:30-21:00 יום ה': 20:00-21:30 יום ו': 14:30 - 16:00 יום שבת (3 פעמים בחודש): 20:00-21:30 בהצלחה, רק להיום אני מכור נקי מהימורים.

מנהל פורום התמכרות