התמכרות להימורים ולאלכוהול

דיון מתוך פורום  התמכרות

06/06/2012 | 13:21 | מאת: מישהי

אבא של בעלי מכור להימורים זה זמן רב. וכך גם לאלכוהול. כרגע הוא עובד (רק בשביל לממן את ההימורים), הוא לא מכניס כסף הביתה, האמא משתכרת בקושי והיא מוציאה את כל כספה בשביל הבית. הוא כבר ביקש הלוואות בעבודה על מנת להחזיר כספים בהימורים. הוא חוזר מהעבודה ישר להימורים וחוזר הביתה כל יום בשעות הבוקר המוקדמות (3-4..) כשהוא שיכור כמובן. הבנתי שהוא נשלח לטיפול של שבוע (זה נראה לי ממש מעט!) בבאר שבע ומיד לאחר מכן חזר לסורו מה שנקרא. הבעיה העיקרית היא שאני מאוד רוצה לעזור, אבל אין כסף למשפחה הזו ממילא (גם בלי קשר ךהימורים) כך שלא יוכלו לשלם על טיפול פרטי יקר. 1. האם יש משהו שהמדינה מממנת? ומה הפרוצדורה שצריכים לעשות על מנת לטפל בו? זה הופך להיות בלתי נסבל. 2. האם כדאי לה פשוט "לזרוק" אותו מהבית? (יש לציין שהאישה התחילה בהליכים לגט אבל הפסיקה באמצע, היא מרחמת עליו.) תודה רבה

13/06/2012 | 08:23 | מאת: אינה ארצי

שלום רב, עקב כשל טכני תשובתי לא עברה קודם. אני ממליצה לפנות ליחידה לטיפול בהתמכרויות ברשות הערונית, על מנת ליווי תמיכה והדרכה מתאימה. בהצלחה

מנהל פורום התמכרות