האם בעלי מכור או שאני סתם נלחצת

דיון מתוך פורום  התמכרות

24/05/2012 | 22:32 | מאת: אורי

שלום, אני נשואה כמס חודשים ובהריון מתקדם , את בן זוגי לא הכרתי המון לפני החתונה... ידעתי שהוא משחק פה ושם עם חברים,. אבל מרגע שהתחתנו וסוג בקשר השתנה משמע שלפני החתונה לא הייתי נפגשת איתו כל יום, הוא יוצא לשחק פעם בשבוע ויוצא גם שהוא רוצה לשחק פעמיים ולפעמיים גם שלוש זה משתנה מידי שבוע, אני מרגישה שהוא בורח ממני כל הזמן כי הכל בא בהפתעה , אני ממש לא אוהבת את המשחקים האלה וזה ממש מתסכל ומפחיד , בהתחלה אמרתי לו שפעם בשבוע זה סבבה, הבעיה שעכשיו אנחנו כל הזמן רבים כשהוא רוצה לשחק יותר! ובכלל הוא לא מעט פעמים מתכנן דברים ואני לא כלולה בהם כמובן שזה לא מקובל עלי ולכן זה לא קורה אבל אני ממש מתוסכלת ואיני יודעת מה לעשות !!! דיברתי עם ההורים שלו הם דיברו איתו וזה לא ממש עוזר הוא כל הזמן נאחז בגישה שלי לא יגידו מה לעשות וכו ובכלל הוא מפסיד את הפואנטה ! לא רוצה שבעלי ואבא של ביתי לעתיד ישחק קלפים איכס זה מגעיל אותי! אוף האם אני מגזימה שאני עושה לו סצנות שהוא רוצה לשחק מעל פעם בשבוע ???? עיזרי לי בבקשה

27/05/2012 | 09:00 | מאת: אינה ארצי

אורי שלום, נראה לי שבעלך בורח ואף מבטא משהו דרך התנהגתו. האם זו התמכרות - אין לי מספיק מידע לקבוע. מה שבטוח,יש קושי שצריך להתמודד איתו, כוון שבהחלט דרך ההתמודדות שלו ושלכם כזוג, אינה יעילה ומקדמת. כדאי לפנות ליעוץ בשלב זה.

24/08/2012 | 00:45 | מאת: אורי

איך קובעים שזו התמכרות? מה התסמינים?

מנהל פורום התמכרות