התמכרות לסקס

דיון מתוך פורום  התמכרות

22/06/2008 | 21:26 | מאת: דן

שלום אינה, אני חושב שיש לי בעית התמכרות לסקס ואני לא מצליח לצאת ממנה. אני בן 27 נשוי+ והבעיה היא שכל הזמן אני מאונן. זאת אומרת בבוקר בערב ובלילה אני יושב שעות מול המחשב ומאונן זה נמשך כבר מס שנים. בנוסף אני חייב לצרוך סיגריות במהלך הצפייה. אני מעדיף להיות ולאונן מול המחשב מאשר לשכב עם אשתי (והיא מושכת מאוד), אני חושב על סקס 24 שעות ביממה, ושאני רואה אישה, (לא משנה מי) אני מדמיין שאני שוכב איתה ומפנטז עליה, בכל הזדמנות. אני מודע לבעיה שלי אבל לא מצליח לרדת מזה .. אני לא יכול שלא לחשוב על סקס. בבקשה עזרי לי תודה רבה דן

23/06/2008 | 14:39 | מאת: דן אחר

דן זה סימן שאתה גבר בריא ואין לך שום בעיה . חרמנות זו לא מחלה ! זכותך המלאה לאונן ולהפשיט כל אחת בדמיונך . גברים חרמנים הרבה יותר מנשים וזה עובדה מדעית . ועד שמנהלת הפורום תענה לך . תגלה לי מה הסוד לך?!

24/06/2008 | 10:54 | מאת: אינה ארצי

שלום דן ודן אחר. דן, מה שפירטת בשאלתך אכן נשמע כהתמכרות, קשה להגדיר האם ההתמכרות היא לסקס עצמו, לתכנים מיניים במחשב או לשניהם. מה שבטוח, הדבר פוגע בחיי המשפחה (זוגיות) ובתפקוד הרגיל (אתה מבלה את רוב שעות היום מול המחשב - כך שהעולם שלך הצטמצם מאוד). התמכרות זו בריחה ממציאות וגם אתה בתוך תוכך נמנע מלהתמודד עם אינטימיות שבזוגיות, עם קשיים של העולם הלא ווירטואלי וכנראה עם עוד כמה דברים.אני חושבת שברגע שאתה מזהה את ההתמכרות ורואה בה קושי והטרדה, זהו צעד לפתרון. הייתי ממליצה לך לפנות לייעוץ, שיעזור לך להתמודד עם מה שאתה חש בפנים ועם ההתמכרות. שיהיה בהצלחה. נ.ב. לדן אחר -"חרמנות" מיניות זה דבר בריא, אך כאשר בן אדם מעדיף רק מין ווירטואלי ונמנע מיחסים עם בת זוגתו (והיא מושכת, להגדרתו) כאן אפשר להצביע על בעייתיות קטנה, אתה לא מסכים?

22/03/2009 | 19:25 | מאת: דניאל

אני חושבת שאני מכורה לסקס. אני חייבת לקיים יחסי מין לפחות פעם אחת ביום עם הבן זוג שלי ואם הוא מסרב אני יוצאת למועדון וחוזרת עם מישהו אחר הבייתה או מסתפקת באחד היזיזים שלי שכמובן הבן זוג שלי לא יודע עליהם. כשאין לי אפשרות לקיים יחסי מין אני מאוננת באמבטיה, אני משתמשת בהחדרת אצבעות וגירוי הדגדגן בעזרת הדוש ואני לא מפסיקה עד שאני גומרת 4 פעמים. אני מאוד נהנת מזה ואני לא יכולה להפסיק.. אני מרגישה שאני צריכה את זה כדי לקבל סיפוק. בזמן האחרון התחלתי להבחין שזו כנראה תחילה של התמכרות. מה עליי לעשות?

מנהל פורום התמכרות