איך אפשר לגמול התמכרות להימורים?

דיון מתוך פורום  התמכרות

24/04/2012 | 12:31 | מאת: ענבר

ידיד שלי הורס את עצמו כספית ונפשית בגלל הימורים שהוא מכור להם. איך אני יכולה לעזור לו להיגמל מזה?

27/04/2012 | 18:31 | מאת: איציק

היי ענבר , בנוסף למה שאינה תענה לך , האם הידיד שלך ,רוצה להפסיק להמר ומוכן לעשות משהו בשביל זה? , אם אכן הוא רוצה , גם אם הוא לא מצליח בכחות עצמו, גם אם את חושבת שהוא סתם אומר לך את זה , יש תקווה!!! אני יכול להכיר לו קבוצות תמיכה ללא תשלום , של נשים וגברים המכורים להימורים, שמתכנסים אך ורק על מנת לעזור לעצמם להפסיק להמר. בעזרת כוחם , נסיונם ותקוותם, אפשר ליצור איתי קשר : 052-3465324 בהצלחה איציק לינק לאתר:http://www.gaisrael.co.il

מנהל פורום התמכרות