שאלה טכנית

דיון מתוך פורום  התמכרות

23/12/2008 | 10:07 | מאת: חלי

שלום אני מבקשת לדעת אם כאשר מישהו חוזר שתוי הביתה, צריך לגרום לו להקיא?(עלידי שתיה של מי מלח או משהו אחר?) או לתת לו ללכת לשון עם השתיה עדיין בתוך הגוף? אם זה לא הפורום המתאים, אנא תפנו אותי. תודה אמא מיואשת

23/12/2008 | 16:15 | מאת: אינה ארצי

שלום, אני מסכימה איתך כי מאוד קשה לראות את ילדך שיכור, בייחוד אם הדבר קורה לעתים קרובות. אני כעקרון, נגד כל השיטות הפולשניות והאכזריות, במטרה כביכול להרתיע משימוש. ככל הידוע לי, זה לא עבד על אף אחד, כדאי ורצוי, לנהל שיחה אחרי שהילד יתפקח ולבדוק מה קורה, האם הוא זקוק לעזרה, מסתובב בחברה לא טובה ואז אולי לחיפש פתרונות יעילים. בהצלחה ואשמח לעזור בנושא.

24/12/2008 | 08:09 | מאת: חלי

שלום תודה על תשובתך ואת צודקת בכל מילה.אבל לא התכוונתי כאן לענין החינוכי השאלה שלי היתה יותר בכיוון הבריאותי: האם לגרום להקאה על מנת לנקות את הגוף? האם יותר בריא להקיא או ללכת לשון עם זה ולתת לזה להכנס לגוף, למערכת הדם? תודה על תשובתך

מנהל פורום התמכרות