גמילה מקוקאין

דיון מתוך פורום  התמכרות

13/03/2012 | 15:34 | מאת: אירה

שלום רב, הייתי רוצה להייתעץ בנוגע לחבר שעשה שימוש עצמי בקוקאין לתקופה של כ3-4 חודשים. לאחרונה, בחודש האחרון, הוא מנסה להפסיק באופן עצמאי. הוא מסרב לקבל עזרה מקצועית או לפנות לגורם חיצוני כלשהו. אשמח אם אוכל לקבל עצה איך אני יכולה לעזור. הוא נמצא כרגע בשלב של הדיכאון ואינו מפוקס רוב הזמן. כיצד אפשר לסייע לו?!?!?! אשמח לקבל תשובה במהירות.

13/03/2012 | 22:04 | מאת: אינה ארצי

שלום, מה שאת מתארת תואם שלב של הגמילה מקוקאין. תנסי לחזק אותו כמה שאפשר ותעקבי אחרי מצבו ובמידה ומצבו לא משתפר תוך שבוע, תכתבי לי ונחפש פתרון. בהצלחה

מנהל פורום התמכרות