מה קורה משאכטה של חשיש ?!

דיון מתוך פורום  התמכרות

06/02/2012 | 19:53 | מאת: אליהו

אני מכיר מישו שרוצה לנסות חשיש וכאילו אמרתי לו שלא יעשה זאת אבל בכל זאת הוא לא מקשיב ואני רוצה לדעת מה יקרה אם הוא יקח שאכטה אחת מזה ? כי הבנאדם נורא חשוב לי ואני לא רוצה שהוא יתמכר או משו מזה

09/02/2012 | 16:04 | מאת: אינה ארצי

אני חושבת שמי שמחליט לגעת בסם , צריך להבין את הסכנות של השימוש. יש המון חומר אמין באתר של הרשות למלחמה בסמים, כדאי לקרוא ולהחליט. בהצלחה

16/02/2012 | 10:09 | מאת: אליהו

כי הוא אומר לי שהוא רוצה לנסות הכל בחיים.... ואני מפחד שאם הוא ינסה הוא יתמכר או משו :( וכאילו זה הזדמנות שלו ....

מנהל פורום התמכרות