מהמרים אנונימים GA- מפגש פתוח

דיון מתוך פורום  התמכרות

24/01/2012 | 17:46 | מאת: רק להיום

אינה היקרה ,את מוזמנת לבוא אלינו לירושלים ביום חמישי 2.2.2012 משעה 20:00 תתקים קבוצה פתוחה שלן GA מוזמנים אורחים, בני משפחה ,סטודנטים וכמובן אנשיי מקצוע ובעצם כל מי שמתעניין בנושא בבקשה הלהשתדל להגיע 10 דקות לפני פתיחת הקבוצה למי שלא מכיר GA מהמרים אנונימיים קבוצת תמיכה של נשים וגברים המכורים להימורים, שמתכנסים אך ורק על מנת לעזור לעצמם להפסיק להמר. בעזרת כוחם , נסיונם ותקוותם, המפגשים מושתתים על תוכנית בת שניים עשר צעדים, המספקת מסגרת של תקווה, הבנה וידידות, למשתתפים בקבוצה . הקבוצה מתקיימת בירושלים הגבעה הצרפתית רחוב בר כוכבא 66 לפרטים נוספים 052-3465324 – ניתן להתקשר בכל שעות היממה כל השבוע 052-7641939- בשעות היום והערב ,לא בשבת

25/01/2012 | 22:50 | מאת: אינה ארצי

שלום רב, תודה רבה על העדכון, הפעם אנני יכולה להגיע בשל סיבות אישיות אך בהחלט אשמח להמליץ לכל הקשור לעניין. אשמח לקבל עדכון והזמנה גם למפגש הבא. תודה אינה ארצי

02/04/2012 | 09:38 | מאת: יהודית

"נשואה למהמר " שנים כ-35 אני "מהמרת" באובססיה האם הוא ילך היום להמר ומתי הוא יחזור משם, נשות מהמרים מכורות למהמר לזמנים ולתוצאה שתהיה אם זכה או הפסיד, מערכות החשיבה אצלן הינם בדיוק כמו הבעלים המהמרים ,הן נשארות שם כי הן בעצמן המרו על חייהן ומחכות ל"מכה" עד להדרדרות הלא מפתיעה הן יודעות נאחזות בתיקווה. אני מוכנה להביא את סיפור חיי בפני כל קהילה של מהמרים ולתת את חלקן של הפתרונות שיישמתי בדרך לגמילה ולתחילתם של חיים חדשים. ספור חיי רקום בצבעים וורודים ושזור במעשה תחכום הרואי...למען ידעו כולם כי יש פתרון לרדיפה אחרי המכורים.

05/04/2012 | 03:48 | מאת: דפנה

יהודית שלום זקוקה לשוחח איתך נואשות אודה לך מאוד אם תרשמי לי באיזו דרך המון תודה

18/10/2012 | 22:09 | מאת: רק התחלנו

שלום, אני צריכה את עזרתך בבקשה.. אני יכולה ליצור איתך קשר? איך ? בבקשה ממך.. תודה

26/12/2013 | 03:28 | מאת: גבי

אני בעל חברה גדולה וצריך עזרה נגד אימורים תודה

01/11/2014 | 16:08 | מאת: Gabi

Gg

מנהל פורום התמכרות