התמכרות לאוננות (??)

דיון מתוך פורום  התמכרות

09/01/2012 | 11:10 | מאת: דני

שלום, אני לא בטוח אם אני בבעיה, אבל אשמח לדעת אם כן אני בן 26, ללא זוגיות, ואני נוהג לאונן פעם עד פעמיים ביום. בדרך כלל אני לא נרדם בלילה לפני שאני גומר, ולפעמים סתם בבוקר מתחשק לי. היתה לי מערכת יחסים רצינית אחת במהלך חיי. אני לא נוהג להתחיל עם בנות במועדונים ופאבים כמו שהרבה בחורים בגילי נוהגים (מצד שני , מרבית חבריי גם לא נוהגים לעשות כך גם) ולפתע התחלתי לתהות האם האוננות יצרה אצלי מן תחליף לכל עניין הזוגיות. האם מדובר בהתמכרות? האם רצוי שאני אנסה להגמל? אני פשוט בשלב בחיי שהשגתי הרבה מהמטרות שהצבתי לי , ובתחום הזוגי אני מרגיש שאני פשוט לא מתקדם

13/01/2012 | 09:42 | מאת: אינה ארצי

דני שלום, זו איננה התמכרות. גם התופעה של אוננות, כפי שהגדרת, הינה נורמלית לחלוטין. אני חושבת שלא פשוט לך ללא זוגיות וצריך לבדוק, כיצד אפשר לסייע לך בתחום זה. בהצלחה

23/01/2012 | 12:41 | מאת: רטורנו

ממליץ לך לפנות אלינו ולבדוק את העינין יותר לעומק.אוהבים

מנהל פורום התמכרות