גמילה ממורפיום בזמן הריון

דיון מתוך פורום  התמכרות

01/01/2012 | 18:38 | מאת: אורלי

אני נמצאת בחודש רביעי להריוני. הנניני השתמשתי בהרואין כמה שנים ובתקופה של חודש בערך שעברתי למתדון נכנסתי להריון. אחר כך עברתי לשימוש בכדורי מורםיוום - MCR 100 מ"ל גרם. אני לוקחת כ-5 כדורים ביום דך האף (500 מ"ל). ברצוני לדעת האם אפשרי לעשות גמילה או שגמילה תסכן את העובר (ככה נאמר לי ע"י אישה שילדה תחת הרואין 2 ילדים). הנני חושבת לעבור לשימוש בסבוטקס ?

02/01/2012 | 09:31 | מאת: אינה ארצי

אורלי, את חייבת לפנות לרופא, גנקולוג או גנקולוג יחד עם נרקולוג, על מנת לקבל ליווי רפואי צמוד. אל תסתמכי על שמועות או יעצות של חברות.הריון במקביל לשימוש הינו מורכב ומסוכן לעובר ולהתפתחותו. אל תקלי ראש בנושא. אני ממליצה גם להכנס לתהליך טיפולי. אמונתי, שזה הזמן להשקיע בעצמך ולעשות שינוי אמיתי. אני מאמינה שזו ההזדמנות לאפשר לתינוק/ת שיוולדו לתת הזדמנות לחיים טובים יותר. בהצלחה והנך יכולה ליצור קשר איתי 0524777174

23/02/2012 | 15:42 | מאת: אופיר

שלום לך אורלי. שמי אופיר ואני בוגרת עיתונות בכיתה י'ב, אני מחפשת סיפורי התמכרות מענינים,הקשורים בדרך מסוימת להריונות. הסיפור שלך מאוד מעניין אותי, ורציתי לדעת אם אוכל לראיין אותך. הסיפור שלך יעזור להרבה נערים ונערות ואני אשמח אם תסכימי. אם תהיי מעוניינת לדעת עוד פרטים תוכלי ליצור איתי קשר באימייל: [email protected]

מנהל פורום התמכרות