שתיה מרובה של בירות בזמן קצר

דיון מתוך פורום  התמכרות

14/12/2011 | 22:37 | מאת: יעלה

בעלי שותה כל ערב 4 פחיות בירה. זה מתחיל בסביבות שעה 21 וממשיך עד חצות . תוך כדי שתיה הוא מעשן כחצי קופסת סיגריות. יש לציין שבמשך שאר שעות היממה הוא לא מעשן ולא שותה. אני מאוד חוששת לבריאותו והוא מבטיח להמעיט ונכשל. שאלתי- מה הנזק העלול להגרם מאורח חיים כזה??

15/12/2011 | 15:59 | מאת: אינה ארצי

יעלה שלום רב. אני צריכה מעט פרטים על מנת להבין: האם בעלך עבר משהו לאחרונה, האם הוא במצוקה כלשהי? הרגלי שתייה בעבר? בן כמה בעלך? ועוד

15/12/2011 | 20:12 | מאת: יעלה

נתחיל מזה שבעלי בן 50 . הרגלי השתיה החלו כברלפני כ-6 שנים (איני זוכרת בדיוק) אבל עמדו על בירה אחת או שתיים מקסימום בערב. בשנה האחרונה אכן עברנו משבר גדול בזוגיות בעקבות מעבר דירה שהביא למתח ולמריבות ותסכול עז מצידו כלפי. אז גדלה הכמות למה שהיא כיום

מנהל פורום התמכרות