בעלי מכור לסקס

דיון מתוך פורום  התמכרות

27/10/2011 | 17:19 | מאת: עידית

חשדתי בכך כבר זמן רב והיום אני יודעת בוודאות שבעלי מכור לסקס. הביטוי לכך בעיסוק בלתי נגמר ב סמס ושיטוט באתרי הכרויות ועד מפגש עם נשים שונות כמעט כל יום. התפקוד שלו בכל תחומי החיים ירד והעניין בבית ממש ירד. למרות שהצגתי לו את כל מה שאני יודעת עם הוכחות חותכות הוא מייד הכחיש והתחיל לספר מעשיות ושקרים. ההדחקה היא ככ חזקה שממש אין שום אפשרות לחדור את שריון ההגנה אשר הוא בנה סביבו. איך אפשר עם ההדחקה החזקה הזו לגרום לו ללכת ולטפל בעצמו. ברור שאם ימשיך בעיסוק הזה הוא ישקע ולא יציח להתרומם

27/10/2011 | 22:24 | מאת: אינה ארצי

שלום עידית. נשמע שלבעלך יש בעיה לא פשוטה. עד שהוא לא יביע רצון אמיתי, קשה לגרום לו לטפל בעצמו, לעומת זאת, לך לא תזיק תמיכה, כוון שברגע שהדבר נפתח, משתנה מאזן הכוחות בין בני זוג. את יכולה ליצור עימי קשר 0524777174

מנהל פורום התמכרות