אני מכור להיכרויות באינטרנט

דיון מתוך פורום  התמכרות

21/10/2011 | 09:08 | מאת: מכור להיכרויות באינטרנט

אני בן כמעט 50 לפני גירושין, במשך השנים האחרונות התמכרתי להיכרויות עם נשים באינטרנט, נפגשתי עם מאות נשים , אני חייב לכבוש עוד ועוד, אני כל יום פונה לנשים באתרי היכרויות ונהנה מכל כיבוש מחדש, מיותר לציין שאני מחפש סטוצים ולא מחזיק כמעט קשר של יותר מדייט אחד עד שלושה. איך נגמלים מזה לכל הרוחות? תודה

21/10/2011 | 20:13 | מאת: אינה ארצי

שאלה מורכבת. הבעיה שלך נובעת מקושי/צורך שלא נענה, משהו עמוק ומהותי יותר. אם הנך מוכן לחפש ולהבין את המקורות, אפשר לנסות לעזור בתהליך הטיפולי. אם הנך בשלב שעדיין אינך "משלם מחירים" (התופעה גורמת נזק לכל מיני תחומי החיים), אזי כנראה טיפול לא יהיה יעיל. אין פתרונות קסם או פטנטים מהירים. יש עבודה קשה, השאלה האם אתה מוכן?

23/10/2011 | 07:31 | מאת: מכור

מה עושים? איך מתחילים לטפל בכך?

מנהל פורום התמכרות