התמכרות לקניות

דיון מתוך פורום  התמכרות

15/10/2011 | 21:48 | מאת: דקלה

שלום, אמי מכורה לקניות כבר כמה שנים והמשפחה רק לאחרונה התחילה להתעורר ולהתחיל לטפל בזה... אבא שלי סגר לה את כל הכרטיסי אשראי אבל זה לא עוזר... היא פתחה חשבון חדש וממשיכה לקנות דרכו אך ורק תכשיטים והלבשה. בתוך חודשיים הגיעה לחוב נוסף של 12 אלף שקלים. ההתמכרות הגיעה לשלב מאד קריטי. בבקשה הפנו אותי למטפל מומחה בתחום מישהו טוב עם שם ואחוזי הצלחה גבוהים כי המצב ממש ממש קריטי. תודה רבה על העזרה מראש :)

18/10/2011 | 07:43 | מאת: אינה ארצי

מה שקובע את הצלחת הטיפול, זוהי מוטיבציה של המכור עצמו. הרצון להפסיק ולהגיע לחיים ללא התופעה או החומרים, והמוכנות שלו/ה להשקיע מאמצים בשינוי.

18/10/2011 | 07:44 | מאת: אינה ארצי

מנהל פורום התמכרות